Plexiglas eigen ontwerp 40x30 cm liggend

Hoe gaaf is het om zélf de kunstenaar te zijn? Pimp je muren met je mooiste moment, foto of illustratie op plexiglas. Of je nu een bijzondere vakantiefoto of een inspirerende quote in je kamer wil, het kan precies zoals jij zelf wenst.

  • Optimale kleurechtheid met scherpe details
  • 40x30 cm liggend
  • Glanzend
Nu slechts € 34,95
Hoe gaaf is het om zélf de kunstenaar te zijn? Pimp je muren met je mooiste moment, foto of illustratie op plexiglas. Of je nu een bijzondere vakantiefoto of een inspirerende quote in je kamer wil, het kan precies zoals jij zelf wenst. Maak van je woonkamer een heuse gallerie, jij bent de artiest. Wij geven je de vrijheid in handen om jouw eigen plexiglas, ook wel acryglas genoemd, te ontwerpen. Natuurlijk ook perfect als je op zoek bent naar een persoonlijk cadeau voor een bijzondere gelegenheid, zoals een bruiloft of jubileum.

Plexiglas ziet er uit als glas en laat daarom al jouw creaties extra goed tot hun recht komen met een uniek diepte-effect. Als het licht op het glas valt geeft dit jouw kunstwerk telkens een ander effect. Daarnaast is het materiaal waterbestendig en gebruiken we UV-bestendige inkt.

We leveren het plexiglas standaard zonder ophangsysteem. Benieuwd naar de mogelijkheden met bevestigingsmateriaal? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@pimpyours.com.
Meer informatie
Materiaal
Plexiglas
Afmetingen
40x30 cm liggend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Plexiglas eigen ontwerp 40x30 cm liggend
To Top