Schrobbelèr 5cl miniaturen (24 stuks)

Vier ’t met Schrobbelèr! Personaliseer de miniatuurtjes (5 cl) van Schrobbelèr met een foto, naam of tekstje en proost in stijl.

  • Per 24 stuks
  • Je eigen Schrobbelèr-miniaturen
  • Uniek cadeau
Nu slechts € 78,00
  • Koop 2 voor € 72,00 en bespaar 8%
  • Koop 3 voor € 68,40 en bespaar 12%

Proosten op vriendschap doe je met deze unieke, gepersonaliseerde Schrobbelèr-miniatuurtjes. De etiketten maak je helemaal eigen met een foto, naam of tekstje. Een uniek en persoonlijk presentje voor de gasten van jouw feestje. De 50 ml miniaturen zijn natuurlijk ook een bijzonder cadeau om te krijgen. Wat de reden ook is, vier ’t met Schrobbelèr!

Schrobbelèr bevat 21,5% alcohol en is gemaakt op basis van 43 kruiden. De samenstelling van Schrobbelèr is, zelfs na al die jaren, een goed bewaard familiegeheim. Deze kruiden bepalen namelijk de kenmerkende smaak van de likeur.

Waar vriendschap gevierd wordt komt Schrobbelèr op tafel. Deze Brabantse traditie ontstond in de jaren ’70, in het huisbarretje van Jan Wassing. Inmiddels is Schrobbelèr een gewaardeerde sfeerverhoger. Wil jij deze traditie voortzetten met een extra persoonlijk tintje? Op PimpYours.com kun jij nu de 5 cl flesjes Schrobbelèr personaliseren met foto en tekst! Je besteld ze per 24 stuks.

Prijzen

Aantal Prijs per stuk
24 € 3,25 incl. BTW
48 € 3,00 incl. BTW
72 en meer € 2,85 incl. BTW
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schrobbelèr 5cl miniaturen (24 stuks)
To Top